Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ζορπίδης στο «Metropolis»: «Το καλύτερο δυνατό για τον Άρη»

Ο ηγέτης της οργανωτικής επιτροπής του εορτασμού των 100 χρόνων ιστορίας του Άρη, Μιχάλης Ζορπίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικό Metropolis προκειμένου να μοιραστεί τις πρώτες του σκέψεις για τις ενδεχόμενες εκδηλώσεις, αλλά και να σχολιάσει την γενικότερα δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης του ομώνυμου και μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Θεσσαλονίκης, ανέφερε αρχικά για τις εκδηλώσεις: «Ειδοποιήθηκα πριν από μια ώρα για τις νέες μου αρμοδιότητες για την εκδήλωση των 100 χρόνων ιστορίας του Άρη. Είναι σαφές πως πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον εορτασμό προκειμένου να συμβαδίζει με το μεγαλείο του συλλόγου. Θα απουσιάσω για μια εβδομάδα εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά από Δευτέρα θα πρέπει να συνέλθουμε προκειμένου να τα βάλουμε κάτω και να αναζητήσουμε τις εκδηλώσεις εκείνες, που θα μπορέσουν να τιμήσουν την ιστορία του Άρη. Πρέπει παράλληλα ν? αναζητήσουμε και εκδηλώσεις, που θα προσφέρουν έσοδα στα ταμεία του συλλόγου και θα προσφέρουν είτε στον ερασιτέχνη, είτε στο εκάστοτε τμήμα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε, έχουμε στο μυαλό μας κάποιους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν και θεωρώ ότι θα το κάνουν».

Ο Μιχάλης Ζορπίδης, κλήθηκε φυσικά να σχολιάσει και τη συνολικά άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, σε όλα τα τμήματα, επισημαίνοντας: «Τα 100 χρόνια είναι σαφώς διαφορετική υπόθεση με την κατάσταση της ομάδας, αλλά ασφαλώς κι αποτελεί μια από τις βασικές προϋποθέσεις. Θεωρώ πως η ομάδα πρέπει να οργανωθεί καλύτερα, ο Άρης χρειάζεται πάνω απ? όλα έναν έντιμο επενδυτή και άνθρωπο να αναλάβει τις τύχες του. Πρέπει να εξεταστούν τα λάθη του παρελθόντος, να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση εν μέσω κρίσης και να περιοριστούν τα έξοδα, μέχρι εκεί που επιτρέπει το πάπλωμα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: