Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Στόχος μας η άνοδος»

σε
Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πανσερραϊκού Λευτέρης Τοπαλίδης, μίλησε στον Arena Fm 89,4 για την νέα αρχή που κάνουν στην ομάδα ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο Πανσερραϊκός κάνει μια νέα αρχή, προσπαθεί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Ο Πανσερραϊκός ανήκει σε ανθρώπους Σερραίους, οι οποίοι κοιτάνε το καλό και το συμφέρον της ομάδας και θέλουν να περάσουν αυτό το καλό κλίμα και μέσα στην ομάδα. Όλα τα παιδιά εκτός από κάποιες εξαιρέσεις είναι από τις Σέρρες και αυτό κάνει καλό και στην ομάδα και στον κόσμο».
Για το παιχνίδι με το Σιδηρόκαστρο : «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βέβαια έγινε κάτω από κακές συνθήκες καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσανε ιδιαίτερα ,πάντως θεωρώ ότι ο κόσμος που παρεβρέθηκε, αποζημιώθηκε και με το παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε»
Για τους στόχους της ομάδας : «Ο Πανσερραϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ομίλου και από τις μεγαλύτερες ομάδες της Γ Εθνικής σε όλη την Ελλάδα. Στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στον κόσμο των Σερρών και σε όλους αυτούς που είναι δίπλα στην ομάδα να κερδίζουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: