Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ξέρανε τη Σάλκε η Χόφενχαϊμ!

H Xόφενχαϊμ, πέρασε σαν σίφουνας από την "Βέλτινς Αρένα" και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Πρόκριση και για Ντόρτμουντ, Αμβούργο, Καϊζερσλάουτερν.

Ξέρανε τη Σάλκε η Χόφενχαϊμ
Στη «Βέλτινς Αρένα» η Χόφενχαϊμ , απρόβλεπτη όπως πάντα, έκανε πάρτι μέσα σε 15 λεπτά, μετατρέποντας το ματς σε δικό της μονόλογο. Ο Χέρντλινγκ στο 21ο λεπτό με μια σέντρα σουτ, μετά από πάσα του Πολάνσκι έκανε το 0-1. Στο 32΄ο Φιρμίνο σέρβιρε το 0-2 στον Βόλαντ, ενώ το 0-3 ήρθε από τον ίδιο τον Βραζιλιάνο άσο τρία λεπτά αργότερα. Ο Φαρφάν μείωσε στο 67ο λεπτό, αλλά η Χόφενχαϊμ, πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του Κυπέλλου.

Στο «Λούντβιχσπαρκ Στάντιον», η Ντόρτμουντ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό, αλλά και πολλές ρεζέρβες στη σύνθεση της, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Σααρμπρίκεν. Προηγήθηκε με τον Σίμπερ στο 19ο λεπτό, για να γίνει το 0-2 από τον Χόφμαν, τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης.

Ο Κώστας Φορτούνης είχε να χρησιμοποιηθεί βασικός στην Καϊζερσλάουτερν, από τις 14 Σεπτεμβρίου και το ματς πρωταθλήματος με την Σαντχάουζεν. Αγωνίστηκε για 67’ λεπτά στην επικράτηση της Καϊζερσλάουτερν, που προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος από δύο κόρνερ. Στο 18’ ο Ορμπαν έκανε το 0-1 και στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Ζόλερ διαμόρφωσε το 0-2. Στο 84’ Ο Γκάους ολοκλήρωσε με πλασέ από κοντά σε κενό τέρμα τον θρίαμβο την «Λάουτερν».

Το Αμβούργο, έστω και δύσκολα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με τον Ιλίσεβιτς, πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Προηγήθηκε με τον Μπάιστερ στο 42ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Μάτουσικ στο 54ο λεπτό, αλλά ο Ιλίσεβιτς έδωσε τη νίκη –πρόκριση στα προημιτελικά στην γηπεδούχο.

Τα αποτελέσματα και οι αγώνες των «16» στο Κύπελλο Γερμανίας:

Τρίτη 3/12

Αμβούργο – Κολωνία 2-1
(42’ Μπάιστερ, 85’ Ιλίσεβιτς -54’ Μάτουσικ)

Ουνιόν Βερολίνου – Καϊζερσλάουτερν 0-3
(18’ Ορμπαν,45’+1’ Ζόλερ, 84’ Γκάους)

Σααρμπρίκεν – Ντόρτμουντ 0-2
(19’ Σίμπερ, 49’ Χόφμαν)

Σάλκε – Χόφενχαϊμ 1-3
(67’ Φαρφάν -21’ Χέρντλινγκ, 32’ Βόλαντ, 35’ Φιρμίνο)

Τετάρτη 4/12

Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ – Ίνγκολσταντ
Αϊντραχτ Φρανκ. – Σαντχάουζεν
Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: