Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Υστερεί σε παράγοντες ο Άρης»

pic-0-norm
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Κούης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τα προβλήματα του Άρη τονίζοντας ότι η ομάδα υστερεί σε παράγοντες, ενώ αναφέρθηκε και στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει το Σαββάτου στα γήπεδα Κούη.
Για την εκδήλωση: «Ξεκινήσαμε πέρυσι όπου είχαμε μια εθελοντική αιμοδοσία και έτσι το κάνουμε και φέτος. Θα γίνει το Σάββατο από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και το κάνουμε αυτό γιατί είναι χρήσιμο για όλο τον κόσμο. Πέρσι μαζέψαμε περίπου στις 50 μπουκάλες και γίνεται σε συνεργασία με το σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και θεωρώ πρέπει να γίνεται και σε άλλα σημεία γιατί το αίμα χρειάζεται σε όλους. Περιμένουμε λοιπόν από όλο τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει».
Για τον Άρη και τις διαφορές με το παρελθόν: «Τον παλιό καιρό τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Η ομάδα είχε μεγάλα ονόματα και μπορούσε ο ένας να καλύψει τον άλλον. Κάτι το οποίο πλέον δεν μπορεί να γίνει γιατί οι περισσότεροι παίκτες είναι νεαροί και άπειροι. Στο παρελθόν ο Άρης είχε μεγάλους παίκτες, μιλάμε για ονόματα με εμπειρία , προσωπικότητα και όλα. Οι νεαροί περνούσαμε και λίγο άσχημα, να φανταστείς ότι έπρεπε να πλύνουμε και να γυαλίσουμε τα παπούτσια του Σπυρίδων. Έτσι ήταν τα πράγματα τότε, ο νέος υπέφερε. Όσο για την σημερινή κατάσταση εκτός από τον Ουντόζι που παίζει, οι υπόλοιποι δημιουργούν προβλήματα και όπως φαίνεται ο προπονητής δεν τους θέλει. Περίμενα πολύ περισσότερα και από τον Αγκάνθο και τον Πουλίδο. Η εμπειρία μετράει πάρα πολύ και ο Άρης δεν έχει τους παίκτες που θα κρατήσουν την ομάδα στα δύσκολα. Και εμείς τότε είχαμε περάσει δύσκολα, αλλά ήμασταν 2-3 άτομα που κρατήσαμε την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο. Δεν έφτασε ποτέ η ομάδα σε επίπεδο να κινδυνέψει. Ο Άρης πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να βοηθήσουμε αυτήν την ομάδα. Ο Άρης υστερεί σε παράγοντες, πολλοί λίγοι περάσανε και κάνανε αυτό που έπρεπε να κάνουνε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και ενωμένοι να κοιτάξουμε το σήμερα αλλά και το αύριο του Άρη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: