Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σολδάδο: «Θα προσφέρω περισσότερο στην Τότεναμ»

Την αυτοκριτική του για τη μέτρια παρουσία του ως τώρα στην Τότεναμ έκανε ο Ρομπέρτο Σολδάδο υποσχόμενος καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

Σολδάδο: «Θα προσφέρω περισσότερο στην Τότεναμ»
Ο επιθετικός της Τότεναμ, Ρομπέρτο Σολδάδο, παραδέχτηκε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του τη φετινή σεζόν.

Από το καλοκαίρι που μετακινήθηκε από τη Βαλένθια στην ομάδα του Λονδίνου, δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα και αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί. Μιλώντας στην Daily Telegraph, δήλωσε πως θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σκοράρει πιο συχνά και να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

«Σίγουρα δεν έχω πετύχει όσα γκολ θα ήθελα, αλλά πολύ λιγότερα. Θέλω να σκοράρω περισσότερο γιατί αυτός είναι και ο λόγος που υπέγραψα στην Τότεναμ. Δεν έχω κάνει όσα μπορώ για αυτή την ομάδα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρω», τόνισε.

Εκφράζοντας συνολικά τον προβληματισμό του για την πορεία των «σπιρουνιών», ανέφερε: «Προσπαθούμε να βάζουμε γκολ, να δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε, δουλεύοντας σκληρά και τα γκολ θα έρθουν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: