Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου»

Πάνω από όλους τους άλλους παίκτες στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας. Και δεν θα πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία γι' αυτό, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου»
Την τύχη να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ο Ίκερ Κασίγιας και έτσι δεν… τρώει τα γκολ του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, όπως τον αποκάλεσε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Υπάρχει ένας παίκτης που είναι πάνω απ’ όλους, ο οποίος βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και του αξίζουν όλοι οι έπαινοι. Αυτός ο παίκτης είναι ο Κριστίανο Ρονάλντο. Δεν νομίζω να υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό, καθώς το δείχνει σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Ο 32χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε και στους 3 τίτλους που κυνηγά η Ρεάλ: «Δουλεύουμε και προπονούμαστε γι’ αυτό. Δεν μπορούμε να τρελαθούμε όμως, γιατί ακόμα και αν τα πηγαίνουμε καλά ο κόσμος μας πιέζει, αυτό μπορεί να φτάσει στο άκρο».

Και συνέχισε: «Πρέπει να συνεχίζουμε να τα πηγαίνουμε καλά και να περιμένουμε το τέλος της σεζόν. Είναι μία νεανική και φιλόδοξη ομάδα. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο, το πρωτάθλημα και γιατί όχι και το κύπελλο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: