Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Είναι ο… θεσμός του!!

Τι και αν είχε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα; Ο Ατρόμητος πέρασε σαν… αέρας από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού. Με δέκα τελείωσαν οι γηπεδούχοι, μετά από ανοησία του Μπικέι.

Είναι ο… θεσμός του
Τρία λεπτά αρκούσαν στον Ατρόμητο για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες, επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιου, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έπαιζαν.

Ο Φάμπιο στο 15΄, άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος σκόραρε και στο τρίτο φετινό παιχνίδι Κυπέλλου για τους «κυανόλευκους», «κλειδώνοντας» παράλληλα τη νίκη.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, ο ρυθμός είχε πέσει από νωρίς και στο 83’ ήρθε μία ανοησία από τον Μπικέι για να «τινάξει» το παιχνίδι στον αέρα. Σε μια μονομαχία του με τον Ιγκλέσιας, ο Αργεντινός του έριξε μια αγκωνιά και στη συνέχεια ο Ισπανός ανέλαβε να τον ρίξει με μια λαβή στο έδαφος και να του ρίξει και μια κλοτσιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Δάρλας, Καλί, Μπικέι, Καλογέρης, Γοδόι (46’ Πασάς), Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόβιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος (89’ Αρκούδας), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες (76’ Δημούτσος), Γεωργίου, Φάμπιο, Καραμάνος. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: