Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τεβεκέλης στο Metropolis: «Πολύ καλός ο Σπάθας, πέναλτι στον Νέτσιντ»

Ο υπεύθυνος των θεμάτων διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάλαμας Τεβεκέλης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το θέμα του Σπάθα και το ενδεχόμενο διαθεσιμότητας του.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Έχω προσαρμοστεί στα καθήκοντα μου και όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι και καλύτερα. Δεν έχει καμία σχέση το πώς έβλεπα τα πράματα όσο ήμουν εκτός σε σχέση με το τώρα που είμαι μέσα. Μπορώ να καταλάβω πότε ο διαιτητής κάνει ανθρώπινο λάθος και πότε εσκεμμένα. Με τόσα χρόνια εμπειρίας μπορώ να το κάνω αυτό».


Για την διαιτησία του Σπάθα:«Ο Σπάθας τα πήγε πολύ καλά. Το έδειξε η αγωνία του όταν ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις. Ήταν ξεκάθαρο το πέναλτι, αν δεν το βρεις τον παίκτη δεν ήταν, αλλά αφού υπήρξε επαφή τότε είναι πέναλτι και παράλληλα είναι και αποβολή διότι στο επόμενο δευτερόλεπτο έκανε φάση προς την εστία. Ήταν ένα μέτρο από την εστία. Τον διαιτητή δεν τον ενδιαφέρει αν μπει γκολ. Τον ενδιαφέρει η φάση που θα γίνει. Εδώ μιλάμε σε μια φάση που αν γυρίσεις το σώμα σου στοχεύεις εστία».


Για το ενδεχόμενο υπεράσπισης του ΠΑΟΚ προς τον Σπάθα: «Δεν θα είναι υπεράσπιση αυτό αν γίνει. Δεν τον ενδιαφέρει να περάσει την υπερασπιστική γραμμή του Σπάθα, αλλά να μην σταλθεί μήνυμα προς τους υπόλοιπους διαιτητές για περί διαθεσιμότητας στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Το μήνυμα αυτό έχει έρθει, αλλά εμείς πρέπει με ανακοινώσεις προς τα έξω να ηρεμήσει τα πνεύματα. Είδαμε δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Σπάθας θα έβγαινε σε διαθεσιμότητα. Αν δεν οριστεί μετά και από δύο αγωνιστικές, τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Αυτή την στιγμή δεν στέλνετε από εμάς κανένα μήνυμα, περιμένουμε».


Τέλος είπε: «Έχει μέσο αντίδρασης ο ΠΑΟΚ, απλά αυτή την στιγμή δεν θέλω να πω περισσότερα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: