Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Αν πάρουμε βοήθειες στην επίθεση θα χαμογελάσουμε»

Την βοήθεια που πρέπει να πάρουν τα Τρίκαλα από την επίθεσή τους, τόνισε ο προπονητής των Θεσσαλών Κώστας Φλεβαράκης, εν όψει του ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας για την 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

«Αν πάρουμε βοήθειες στην επίθεση θα χαμογελάσουμε»
Στη βοήθεια που πρέπει να δώσει η επίθεση της ομάδας των Τρικάλων, για να μπορέσουν να πάρουν ό,τι περισσότερο γίνεται από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρα στο κλειστό της θεσσαλικής πόλης το Σάββατο στις 16:00 για την 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, στάθηκε ο προπονητής της των γηπεδούχων Κώστας Φλεβαράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων:

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα το Σάββατο απέναντι σε μία ομάδα που είναι ψηλότερα στην βαθμολογία από εμάς και είναι σε καλή κατάσταση με ένα προπονητή που δουλεύει καιρό εκεί. Έχει καλούς παίκτες με ξεκάθαρους ρόλους αλλά και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μία ομάδα που λέγεται ότι μπορεί να μπει στα πλέι οφ. Θα πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, σε κάθε κατοχή, ξεχνώντας την προηγούμενη ήττα. Όταν το κάνεις αυτό έχεις την τύχη να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Είναι κομβικό παιχνίδι και γι΄ αυτό με απασχολεί η κούραση κάποιων βασικών παικτών, ειδικά των ψηλών. Ξέρουμε και τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας, ξέραμε ότι χωρίς προετοιμασία θα τα βρίσκαμε μπροστά αυτά. Το Σάββατο όμως θα πρέπει να είμαστε φρέσκοι και να βάλουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς και στην άμυνα να διώξουμε τον Απόλλωνα από τον δρόμο που θέλει αυτός. Αν πάρουμε και στην επίθεση τις βοήθειες που μας έχουν συνηθίσει κάποια παιδιά στην επίθεση θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Από την πλευρά των παικτών της ομάδας των Τρικάλων μίλησε ο Γιώργος Φούντας, ο οποίος τόνισε: «Έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν ότι είμαστε μία ομάδα ανταγωνιστική που χτυπάει όλα τα παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ωστόσο όμως στην Α1 δεν μετράνε οι εντυπώσεις αλλά οι νίκες και έτσι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών θα πρέπει να παίξουμε και πάλι καλά για να χαμογελάσουμε. Ένα μεγάλο συν για μας είναι ο κόσμος ο οποίος κατακλύζει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδο μας και μας δίνει απίστευτη ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: