Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Αγγέλου: «Ματς-‘πρέπει’»

Το ματς με τον Ηλυσιακό στο «Nick Galis Hall» είναι από αυτά που ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κερδίσει, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αγγέλου: «Ματς-‘πρέπει’»
Εκ των ων ουκ άνευ είναι για τον Άρη η νίκη στο ματς του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο «Nick Galis Hall» για την ένατη αγωνιστική της Α1, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

«Ξεκινάμε το Δεκέμβριο με ένα ματς-"πρέπει" που, όμως, κρύβει κάποιες ιδιαιτερότητες για την ομάδα του Ηλυσιακού, που διακρίνεται από αθλητική ικανότητα, γρήγορους παίκτες στις θέσεις 1, 2, 4 και 5 και εμπειρία από παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό στο παρελθόν σε μεγάλες ομάδες. Το "διάβασμα" του παιχνιδιού σε επίθεση και άμυνα και η διάρκεια της συγκέντρωσής μας, θα είναι τα "κλειδιά", ώστε να διεκδικήσουμε αυτό το "πρέπει"», ανέφερε ο τεχνικός των «κιτρίνων».

Από την πλευρά των παικτών, ο ψηλός της ομάδας, Ευθύμης Τσακαλέρης, τόνισε: «Ο Ηλυσιακός θα έρθει για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για τη νίκη, επομένως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Πρόκειται για μία ομάδα που στηρίζεται στους ξένους της, αλλά από την άλλη, διαθέτει και έμπειρους Έλληνες παίκτες. Για την ομάδα μας, είναι ο πρώτος από μία σειρά σημαντικών αγώνων μέσα στον επόμενο μήνα και αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι προερχόμαστε από ήττες, σίγουρα θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη και να μπούμε σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων. Γι' αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: