Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Κάρι: «Το είχαμε ανάγκη»

Ο Ραμέλ Κάρι παρουσιάστηκε ανακουφισμένος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα.

Κάρι: «Το είχαμε ανάγκη»
Ο Ραμέλ Κάρι στάθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα και μόνο αυτή.

«Μετρά πρώτα η νίκη και μετά η απόδοσή μου. Είχαμε ανάγκη να κερδίσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε κι έπαιξε πολύ δυνατά εδώ, όπως είχε κάνει και στο Βελιγράδι. Χαίρομαι που καταφέραμε να είμαστε εμείς οι νικητές», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ που είχε 16 πόντους.

Για την προσωπική του απόδοση, είπε: «Είχα έρθει στο τέλος της περασμένης σεζόν και ακόμη προσπαθώ να μάθω την ομάδα και να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου».

Αναφορικά με τους τραυματισμούς, με τελευταίο αυτόν του Γιόνας Ματσιούλις, είπε: «Ελπίζω να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Έχουμε ακόμη παίκτες που προσπαθούν να επιστρέψουν από τραυματισμούς. Αυτό μας έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, αλλά προσπαθούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο».


Μπράμος: «Θέλαμε τη νίκη, με κάθε τρόπο»

Ο Μάικ Μπράμος δεν έδειξε να νοιάζεται που ο Παναθηναϊκός δεν απέδωσε όμορφο μπάσκετ, αφού έφτασε στο ζητούμενο της νίκης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η νίκη είναι αυτό που μετρά κι όχι η εμφάνιση, όπως τόνισε ο Μάικ Μπράμος μετά το 69-63 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε, κάτι που θέλαμε να κάνουμε με κάθε τρόπο», δήλωσε ο ομογενής φόργουορντ που είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας του.

Όσο για το πώς αντεπεξήλθε ο Παναθηναϊκός στους τραυματισμούς, είπε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για να πάρουμε την πρόκριση στους 16. Αν σκεφτόμασταν τους τραυματισμούς, θα επηρεαζόμασταν. Έχουμε ένα ρόστερ με μεγάλο βάθος και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις απουσίες. Όταν σκέφτεσαι τα προβλήματά σου, αυτό σου κάνει κακό».

Τέλος, για το πώς… αντέχει την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, τόνισε: «Είναι βαρύ το πρόγραμμα, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Όλοι είναι σε παρόμοια θέση. Πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: