Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Γκέλα με... δώρο για Μπενφίκα!! (vid)

Στραπάτσο για τη Μπενφίκα πριν τον «τελικό» με την Παρί, αφού μετά βίας έσωσε το βαθμό με «πέτσινο» πέναλτι υποδεχόμενη την Αρούκα (2-2).

Με τον Σουλεϊμανί να έχει «οπλίσει» και πριν σουτάρει να βρίσκει το πόδι του στον αντίπαλο αμυντικό (χωρίς καμία παράβαση), ο διαιτητής της αναμέτρησης... ανακάλυψε πέναλτι, παρ' ό,τι η φάση εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του, με τον Λίμα να ευστοχεί στο 83' και να γλιτώνει τους Λουζιτανούς από μία ήττα σοκ!

Με το μυαλό εμφανώς στο κρίσιμο ματς της Τρίτης με την Παρί Σ.Ζ. υποδέχτηκε τη νεοφώτιστη Αρούκα το συγκρότημα του Ζέσους, που άφησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου και με ματς περισσότερο βρίσκεται στο +1 από τη 2η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και στο +3 από την Πόρτο.
Δύο φορές πήραν κεφάλι στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, πρώτα με τον Σιμάο στο 19', για να ισοφαρίσει ο Ροντρίγκο στο 40' κι έπειτα με τον Σερζίνιο στο 74'. Στη φάση του πέναλτι είχε προηγηθεί τάκλιν (χωρίς να γίνει παράβαση) από τον πρώην στόπερ του Άρη, Νούνο Κοέλιο, με την Αρούκα να βγαίνει έστω κι οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: