Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Βοηθήστε τους φτωχούς»

pic-0-norm
Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το κοινωνικό παντοπωλείο που ξεκινάει ο δήμος μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο Δήμος έχει οργανώσει ένα εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής ελπίδας για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη .Έχουμε πάνω από 2000 συμπολίτες μας τους οποίους τους φροντίζουμε είτε με τρόφιμα είτε υποστηρίζοντας τους ιατρικά, ψυχολογικά, είτε αυτούς που ταΐζουμε καθημερινά από το κοινωνικό μας μαγειρείο. Την ίδια ώρα έχουμε το κοινωνικό φαρμακείο που δίνουμε φάρμακα σε όλους αυτούς που είναι ανασφάλιστοι, αλλά και το κοινωνικό φροντιστήριο όπου τα παιδιά αυτών των οικογενειών έχουν δωρεάν υποστήριξη στα μαθήματα τους. Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ μας απ’ έξω. Κάναμε μια πρόταση και ανταποκρίθηκε άμεσα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μπράβο και στον πρόεδρο αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Την Κυριακή το πρωί από τις 8.30 στην θύρα 1, συνεργεία της κοινωνικής μας υπηρεσίας με εμένα, με τους αντιδημάρχους και με τα φορτηγά εκεί, με διαδικασία υπογραφής, παράδοσης και παραλαβής θα παραλαμβάνουμε ότι η αγάπη των συμπολιτών μας θέλει να προσφέρει. Από μια κονσέρβα, μια συσκευασία όσπρια ή ζυμαρικά, μέχρι ότι μπορεί να διαθέσει ο καθένας ώστε να εμπλουτίσουμε τις ποσότητες του κοινωνικού μαγειρείου και του κοινωνικού παντοπωλείου για να μπορέσουμε να σιτίζουμε καθημερινά αυτές  τις εκατοντάδες οικογένειες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δίνει ένα κουπόνι με έναν αριθμό σε αυτούς που θα φέρνουν την παραμικρά ποσότητα και θα γίνεται κλήρωση για δέκα εισιτήρια για το επόμενο παιχνίδι.
Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν θέλουμε από κανέναν χρήματα, όποιος θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει με την κοινωνική υπηρεσία και να επιλέξουν κάποιο σουπερ Μάρκετ ή κάποιο μανάβικο και να δώσουν ότι ποσό επιθυμούν ώστε εμείς να πάρουμε τις αναγκαίες ποσότητες για το παντοπωλείο και το μαγειρείο μας.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: