Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ο Καρέλης, ο Δώνης και η διαχείριση...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα όσα κρατάει ο Παναθηναϊκός από την νίκη... πρόκριση κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε αυτό, που όφειλε κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και με 3-0 ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς. Αυτό έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός και αυτό έκανε. Εστω και αν ο αντίπαλος ήταν μικρότερης δυναμικότητας , έστω και αν δεν παίζει στην Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός ήταν χθες σοβαρός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφθασε σε μία άνετη νίκη από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.
Το δεύτερο γκολ του Καρέλη (γιορτάζει κιόλας να του πούμε χρόνια πολλά και καλά)ήταν εντυπωσιακό και δείχνει, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει πολύ, αρκεί να μάθει να είναι σταθερός. Να είναι καλός σε συνεχόμενα παιχνίδια και όχι σε ένα να παίζει καλά και στο άλλο να τον ψάχνουμε. Εχει τρομερά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής, σίγουρα τον αδίκησαν πολλοί στην αρχή της χρονιάς, με τα μειωτικά τους σχόλια και αν δουλέψει και αποκτήσει διάρκεια μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα.
Επίσης αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μέχρι τώρα του Χρήστου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Το πιο μεστό του παιχνίδι. Εκανε την κίνηση που πρέπει να κάνει ο εσωτερικός χαφ(πατώντας περιοχή) και έβαλε το γκολ, οι περισσότερες πάσες του ήταν σωστές και στον χώρο και με το γκολ, που έβαλε έγραψε ιστορία, αφού η οικογένεια Δώνη είναι η δεύτερη μετά την οικογένεια Σειταρίδη, που σκόραραν και μπαμπάς και γιος.
Αλλη μία φορά ήταν καλός και ο Κλωναρίδης που με τη συνεχή κίνησή του χωρίς την μπάλα προκαλεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες
Προς το παρόν και ο Καρέλης , ο Δώνης , ο Κλωναρίδης και τα άλλα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού χρειάζονται καλή διαχείρηση από τον Αναστασίου. Είναι λογικό σε αυτή την ηλικία να υπάρχει ενθουσιασμός , είναι λογικό μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, να υπάρχει υπερβολικός ενθουσιασμός, αλλά εκεί είναι ο ρόλος του προπονητή, που πρέπει να διαχειριστεί όλα αυτά τα παιδιά με τέτοιο τρόπο ώστε:
Από την μία να τους δείξει ότι τους πιστεύει, αλλά από την άλλη να τους βελτιώσει και να τους έχει στην τσίτα συνέχεια, ώστε να αισθάνονται ότι πρέπει να δουλεύουν κάθε μέρα, για να αποδείξουν στο ερχόμενο ματς ότι αξίζουν τις ευκαιρίες. Μέχρι τώρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού το έχει καταφέρει, για αυτό και βλέπουμε τους νέους παίκτες να βελτιώνονται. Εκεί που χρειάζεται δουλειά ακόμα είναι να σταματήσουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας και κυρίως κάποιες εμφανίσεις χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο σε παιχνίδια θεωρητικά εύκολα, όπως αυτό με τον Απόλλωνα....
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: