Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Υπάρχει ελπίδα!!

Υπάρχει ελπίδα!Η δραστηριοποίηση μελών της ομάδας λαϊκής βάσης δίνει το δικαίωμα στους παίκτες του Πανιωνίου να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Χθες παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «κυανέρυθρων» σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης.

Ο Κυριάκος Σκούρας ήταν παρών σε αυτή τη… συνάντηση και μίλησε στους παίκτες για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι τώρα παρά τις δυσκολίες αντιμετωπίζουν στα οικονομικά ζητήματα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έχετε κάνει. Μας έχετε συγκινήσει», τόνισε –αρχικά- ο κ.Σκούρας ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που δέχθηκαν να βοηθήσουν και συμπλήρωσε:

«Ο Πανιώνιος είναι μεγάλο σωματείο. Αυτό που θέλουμε είναι να βοηθήσουμε εσάς. Ο,τι λεφτά συγκεντρώνουμε θα σας τα δίνουμε κάθε μήνα. Δεν θα είστε μόνοι σας. Ο,τι χρειαστείτε να μας το λέτε. Το μόνο που ζητάμε είναι να προσπαθείτε για το καλύτερο και να κερδίζει η ομάδα», κατέληξε.

Η πρώτη κίνηση της ομάδας λαϊκής βάσης είναι να θεσμοθετήσει λαχειοφόρο αγορά για την περίοδο των Χριστουγέννων με έπαθλο ένα ακριβό αυτοκίνητο με τα έσοδα να υπάρχει σκοπός να διατεθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συν τοις άλλοις, υπήρξε ήδη επαφή ανθρώπων της ομάδας λαϊκής βάσης με πρώην παράγοντες του Πανιωνίου, οι οποίοι βλέπουν εξαιρετικά θετικά το όλο εγχείρημα. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι άκουσαν με ικανοποίηση τα παραπάνω και άλλαξε προς το καλύτερο η διάθεση τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: