Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ξένος επενδυτής με πολλά εκατομμύρια για τον Άρη!!

Ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλει να ρίξει πολύ χρήμα στους «κίτρινους»; Ποιος πρώην παράγοντας της ομάδας τον «ψήνει»; Διαβάστε τις λεπτομέρειες με ένα κλικ!Νέα δεδομένα φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση Άρης – επενδυτής, καθώς όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», υπάρχει άνθρωπος που επιθυμεί να βάλει χρήματα στην ομάδα!

Αυτό μάλλον δείχνει το γεγονός πως δύο
δικηγόροι, φερόμενοι ως εκπρόσωποι του Βολιβιανού Κλαουρέ, ρώτησαν στην ΕΠΟ τι απαιτείται για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών στον Άρη!

Πρόκειται για τον εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Brightstar και της Μπολιβάρ, τον οποίο όπως έμαθε ο σκύλος "ψήνει" για τους Θεσσαλονικείς ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος δεν επιβεβαιώνει καθώς ξέρει πως αν χαλάσει το deal, κάποιοι στην πόλη θα τον περιμένουν στη... γωνία.

Ωστόσο, πριν μία εβδομάδα άλλος Έλληνας δικηγόρος, για λογαριασμό του Άρη, ρώτησε στην ΕΕΑ τι απαιτείται ώστε ξένος υπήκοος να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε, ώστε να μην... χαίρονται τζάμπα οι φίλοι της ομάδας, πως ο Μαρσέλο Κλάουρε το σκέφτεται για τους "κίτρινους" μόνο αν γίνουν μεταγραφές, γιατί δεν θεωρεί το υπάρχον ρόστερ ικανό για την σωτηρία τους!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: