Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, ώστε να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, στάθηκε ο Νίκος Βετούλας.

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»
Η συγκέντρωση θα αποτελέσει το «κλειδί» για την εκτός έδρα νίκη κόντρα στα Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, κατά τον προπονητή του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκο Βετούλα.

Επιπλέον ένα θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον κόουτς των Πατρινών θα είναι ένα βήμα για να εξασφαλίσει η ομάδα τη γρήγορη παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά ο προπονητής του Απόλλωνα:

«Παίζουμε σε μια σκληρή έδρα εναντίον μιας ομάδας που δείχνει φορμαρισμένη. Έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, και εντός έδρας καταφέρνει να επιβάλει το ρυθμό της. Το «κλειδί» για εμάς θα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε, ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε τη γρήγορη παραμονή μας στην κατηγορία. Σεβόμαστε πολύ τα Τρίκαλα. Είναι μια ομάδα με κατευθύνσεις και ρόλους από τον προπονητή της».

Από την πλευρά των παιχτών της ομάδας των Αχαιών μίλησε ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος τόνισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Νομίζω ότι η βαθμολογική θέση που βρίσκονται τα Τρίκαλα είναι πλασματική. Θεωρώ ότι δεν είχε την τύχη μαζί της μέχρι τώρα η ομάδα των Τρικάλων, έχει χάσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στο σουτ, αλλά έχει κάνει και μεγάλες νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ίκαρο. Έχουμε καλύτερη ομάδα κι αν διατηρήσουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: