Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Τζιόλης: «Θα δυσκολευτούν να μας νικήσουν»

Δύσκολος αντίπαλος για όλους θα είναι η Εθνική Ελλάδος στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Τζιόλης: «Θα δυσκολευτούν να μας νικήσουν»
Κανένας δεν πρέπει να ξεγράφει την Εθνική Ελλάδος, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Ο διεθνής μέσος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να προκριθούν στους «16», ενώ επισήμανε πως σε αυτό το επίπεδο η συγκέντρωση είναι αναγκαία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την κλήρωση:

«Αποφύγαμε ομάδες μεγαθήρια, όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή. Σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Ο όμιλος παρόλα αυτά είναι δυνατός. Έχουμε τις ελπίδες μας και μπορούσαμε να νικήσουμε τους αντιπάλους μας. Δύσκολα μια ομάδα θα κάνει τρεις νίκες, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Σημαντικό σε αυτές τις διοργανώσεις είναι το πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι θετικό που παίζουμε εναντίον της Κολομβίας στην πρεμιέρα, αλλά δεν τελειώνει εκεί ο όμιλος. Έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε στους «16». Μην ξεγράφετε την Εθνική, δεν το κάνουν ούτε οι αντίπαλοι μας. Μας σέβονται όλοι πια. Όλοι θα δυσκολευτούν να μας νικήσουν».

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η Εθνική στον αγωνιστικό χώρο:

«Σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος και να παίζεις με μυαλό. Μόνο έτσι έχεις τύχη. Προς το παρόν δεν έχουμε εικόνα των αντιπάλων μας. Θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και να έχουμε τύχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: