Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Τυχεροί που έχουμε αυτόν τον προπονητή»

Ο Άρης δεν πάει καλά. Οι σχέσεις του Ζόραν Μιλίνκοβιτς με τους παίκτες του όμως παραμένουν εξαιρετικές. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται απ’ όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σουνάς στη NOVA.

«Τυχεροί που έχουμε αυτόν τον προπονητή»
Με κολακευτικά λόγια για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς -παρά τα άσχημα αποτελέσματα του Άρη- μίλησε ο Δημήτρης Σουνάς

Ο νεαρός μέσος των «κίτρινων» χαρακτήρισε τύχη για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το να έχουν έναν προπονητή που τους φτιάχνει τόσο την ψυχολογία, όσο ο Σέρβος.

Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ευχήθηκε να γίνει απαρχή για να επιστρέψει ο Άρης στα καλά αποτελέσματα που περιμένει από ‘κείνον ο κόσμος του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σουνάς στη NOVA

-Πάτε στη Κρήτη για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς αύριο;

«Φέραμε κάποια άσχημα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος και τα συνεχίσαμε με τελευταίο παράδειγμα την ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Όμως, κοιτάμε τη δουλειά μας, να δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας και πετάμε στην Κρήτη για το καλύτερο δυνατό».

-Πως περιμένεις το ματς με τον Εργοτέλη;

«Είναι ένα δύσκολο ματς, διότι ο Εργοτέλης έχει μια πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ καλό σύνολο. Αυτό το βλέπουμε και στο πρωτάθλημα, έχοντας πάρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, έτσι ώστε να πάμε για το καλύτερο».

-Θα χαρακτήριζες τον Εργοτέλη ως την έκπληξη του πρωταθλήματος;

«Φυσικά! Έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, απέναντι σε καλές ομάδες. Παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, έχοντας ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμάς δεν μας λέει κάτι αυτό. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, κοιτάμε τη δουλειά μας για να φτάσουμε εκεί που αξίζουμε».

-Ψυχολογικά πως είστε;

«Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο προπονητή ο οποίος μας φτιάχνει την ψυχολογία. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

-Έχεις κάτι να πεις στον κόσμο ή τα πάντα έχουν ειπωθεί, πλέον;

«Ότι τα πράγματα δεν τα περιμέναμε έτσι. Ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει σ’ αυτές τις εικόνες, χωρίς καλά αποτελέσματα και το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι δουλεύουμε σκληρά, να έχει υπομονή κι εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Ο κόσμος θα είναι και στο Παγκρήτιο…

«Ναι, αυτό είναι το μόνο θετικό. Ότι ο κόσμος μας ακολουθεί παντού. Όπου πάμε γεμίζει το γήπεδο και μας βοηθάει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: