Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Τεράστια νίκη»

Απόλυτα δικαιωμένοι δηλώνουν στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να ανακαλέσει τη διάταξη για το… φίμωτρο στις ΠΑΕ και τους χορηγούς της. Συνεχείς επαφές Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου.

«Τεράστια νίκη»
Για τεράστια νίκη έκαναν λόγο χθες στον Παναθηναϊκό μετά την ανάκληση της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για το… φίμωτρο στις ΠΑΕ και τους χορηγούς της.

«Είναι μία τεράστια νίκη. Μία δικαίωση», έλεγαν χαρακτηριστικά στην «πράσινη» ΠΑΕ για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» - όπως και ο ΠΑΟΚ – θα αποσύρει την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της απόφασης και την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Στον Παναθηναϊκό νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι για το συγκεκριμένο γεγονός, ότι δεν πέρασε η απόφαση και είναι ουσιαστικά η πρώτη εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ απέναντι στη διοργανώτρια αρχή και σε ανάλογες αποφάσεις που έχει πάρει στο παρελθόν.

Εν τω μεταξύ, χθες υπήρξαν επαφές μεταξύ των νομικών της ΠΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και – σύμφωνα με την SportDay - την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις, ώστε να ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ θέλει σύντομα να ξέρει την οριστική απόφαση του Κινέζου επενδυτή και αν θα μπει στην ΠΑΕ, ώστε να μην γίνει «σίριαλ» η συγκεκριμένη υπόθεση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: