Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Να περάσει ο επόμενος!!

Αυτό δεν είναι έδρα, σκέτο φρούριο είναι! Ο Λεβαδειακός πήρε μεγάλη «ανάσα», πετυχαίνοντας 5η (!) σερί νίκη στο «σπίτι» του, χάρη στο 2-0 απέναντι στον «προβληματικό» Πλατανιά!

Να περάσει ο επόμενος!
Σε... κάστρο έχει μετατρέψει την έδρα του ο Λεβαδειακός!

Οι Βοιωτοί διεύρυναν το εκπληκτικό σερί που τρέχουν φέτος στο «σπίτι» τους στα πέντε παιχνίδια, καθώς πήραν νέα νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον Πλατανιά!

Ροτζέριο στο 11’ και Ορτέγκα στο 77’ οι σκόρερ για τους «πράσινους» που έφτασαν τους 17 βαθμούς και ξέφυγαν από τα χαμηλά στρώματα, την ώρα που οι Κρητικοί παραμένουν σε επικίνδυνη θέση με 10 πόντους.

Το ματς:

Το ματς δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τον Λεβαδειακό. Δεν είναι και λίγο άλλωστε μόλις στο 11’ να παίρνει προβάδισμα χάρη στο σουτ από κοντά του Ροτζέριο κι ενώ η άμυνα του Πλατανιά είχε «κολλήσει» χωρίς να διώξει σε πρώτη φάση. Πάντως, οι γηπεδούχοι σαν να επηρεάστηκαν αρνητικά από την εν λόγω εξέλιξη. Διότι γρήγορα-γρήγορα οι Κρητικοί πήραν τα ηνία του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να απειλήσουν για την ισοφάριση.

Ωστόσο, ο Πριζόφσκι δήλωνε... παρών όταν χρειαζόταν, όπως για παράδειγμα στο πολύ καλό σουτ του Μπέλιτς. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα, αλλά τα πάντα να είναι ρευστά για το δεύτερο μέρος. Ο Πλατανιάς φαινόταν να ‘χει χάσει την... φρεσκάδα του και να μην είναι σε θέση να απειλήσει, όπως στο πρώτο μέρος.

Κι αφού τα λεπτά περνούσαν, τόσο περισσότερο οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα του Λεβαδειακού και να φτάσουν στην ισοφάριση, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Κι αφού ο Ιωαννίδης για τους Βοιωτούς «απείλησε» στο 74’ με το πολύ ωραίο σουτ του να φεύγει λίγο άουτ, ήρθε στο 77’ ο Ορτέγκα με ένα φοβερό βολέ να κάνει το 2-0 και να «τελειώσει» πρόωρα το παιχνίδι! Το υπόλοιπο του παιχνιδιού πέρασε εντελώς διαδικαστικά, με τα πάντα να έχουν κριθεί και τον Λεβαδειακό να πανηγυρίζει νέα νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πριζόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (57’ Πετράτσι), Ιωαννίδης, Κονέ (93’ Καπό), Ροτζέριο, Ορτένγκα, Μάντζιος

Στον πάγκο για τους Βοιωτούς: Στρατηλάτης, Σανγκινέτι, Σκέπμπης, Μπούστο, Γιάντσης

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Αγκιλέρα, Σιώπης, Γουνδουλάκης, Κατάι, Μπέλιτς, Μοράλ (25’ Μπέριαν)

Στον πάγκο για τους Κρητικούς: Περιστερίδης, Τόρες, Τσοντάκης, Γιακουμάκης, Ντεντάκης, ΔημήτρηςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: