Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σέλτικ για... πλάκα!

Η Σέλτικ δεν «κόλλησε» ούτε στην έδρα της Μάδεργουελ, από την οποία πέρασε με το επιβλητικό 5-0, αύξησε το σερί της στις τρεις νίκες και συνέχισε να προπορεύεται άνετα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Σέλτικ για... πλάκα
Δεν πέφτει σε παγίδες η Σέλτικ! Οι παίκτες του Λένον διέλυσαν τη Μάδεργουελ εκτός έδρας, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 5-0, στο παιχνίδι που άνοιγε τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «Καθολικοί» έφτασαν στην τρίτη τους συνεχόμενη νίκη χάρη στην «καταιγιστική» τους εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο, όπου σημείωσαν τα τέσσερα από τα συνολικά πέντε τέρματά τους.

Το σκορ άνοιξε ο Κρις Κόμονς λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (44’). Λίγο πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο ο Άμπροουσε έκανε το 2-0 (54') για τη Σέλτικ. Η Μάδεργουελ έμοιαζε συμβιβασμένη με την ήττα και στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες του Λένον το εκμεταλλεύτηκαν, αφού έκαναν το 3-0 και πάλι με τον Λένον στο 75ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα (78’) ο Στόουκς έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό, 5-0, διαμόρφωσε στο 90' ο Άταζιτς στο 90'.

Χρόνο συμμετοχής στο ματς δεν πήρε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

Έτσι, η Σέλτικ έφτασε τους 36 βαθμούς αφήνοντας στο -8 τη δεύτερη Ινβερνές, που έχει ματς λιγότερο, ενώ η Μάδεργουελ παρέμεινε στους 25 και στην 3η θέση.

Η επόμενη αγωνιστική (15η)

Παρασκευή 06/12

Μάδεργουελ – Σέλτικ 0-5
(44', 75' Κόμονς, 54' Άμπροουζ, 78' Στόουκς, 90' Άταζιτς)

Σάββατο 07/12 (17:00)

Νταντί – Χαρτς
Χιμπέρνιαν – Πάτρικ Θιστλ
Ρος Κάουντι – Κιλμάρνοκ
Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν – Ινβερνές Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: