Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και εμπειρία»

Η διαφορά… κλάσης του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που τον οδήγησε στην νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και μαζί στο Top 16 της διοργάνωσης, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και εμπειρία»
Η ποιότητα και η εμπειρία των «πράσινων» έκανε τη διαφορά στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και του χάρισε τη νίκη, όπως εξήγησε ο προπονητής των Σέρβων, Ντέγιαν Ράντονιτς τονίζοντας ότι οι παίκτες του έχασαν το παιχνίδι στο τέλος λόγω της ατυχίας και του άγχους τους.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήρθαμε στην Αθήνα να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σ’ ένα παιχνίδι που σήμαινε πολλά. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και εμπειρία. Όλοι περίμεναν ότι θα βρίσκεται στο Top 16, αλλά ήρθαμε με την επιθυμία να δημιουργήσουμε την έκπληξη. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και στα 40 λεπτά. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι σχεδόν έως το τέλος, παρά το γεγονός ότι κάναμε πολλά λάθη. Στην επίθεση κάναμε είκοσι λάθη, θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη τύχη αν ήμασταν πιο ήρεμοι και είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος του αγώνα. Στο τέλος κάναμε λάθη, βήματα και χάσαμε βολές», είπε ο κόουτς της σερβικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός τα εκμεταλλεύτηκε με την εμπειρία και την ικανότητά του. Παίξαμε έναν ακόμα καλό αγώνα στην Euroleague φέτος. Δεν έχουμε ελπίδες για να περάσουμε στο Top 16, θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Από την πλευρά των παικτών Ιβάν Ραντένοβιτς, σχολίασε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά για 38 λεπτά αλλά στα δύο τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα. Τελείωσαν τον αγώνα όπως θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει εμείς και θα πρέπει να μάθουμε πράγματα από αυτό. Για μία ακόμη φορά ήμασταν κοντά να κερδίσουμε έναν αγώνα, απλά οι αποφάσεις μας στο τέλος δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: