Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Κάτσε, η επιστροφή…!

Το ενδεχόμενο να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον Εργκους Κάτσε εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, με γνώμονα πάνω από όλα το συμφέρον του συλλόγου.

Κάτσε, η επιστροφή…
Την 1η Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία συμμετοχή του Εργκους Κάτσε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, προτού υπάρξουν οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας για την μπλούζα του UCK που φόρεσε και δημοσιοποίησε στο Διαδίκτυο.

Από τότε ο Χουμπ Στέφενς είχε δηλώσει πως θα ήθελε να δώσει μία ευκαιρία στον Αλβανό χαφ, η διοίκηση τον τιμώρησε με πρόστιμο και από τότε, όμως, δεν έχει παίξει και τοποθετήθηκε στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν τον 20χρονο παίκτη, με γνώμονα πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας, αφού θα δοθεί μία επιπλέον λύση στα χέρια του Ολλανδού προπονητή και θα αυξηθεί η τιμή του στο ποδοσφαιρικό… χρηματιστήριο.

Ολα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα συζητηθεί στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών.

Σε αυτή την συνάντηση οι οπαδοί του «Δικεφάλου» σκοπεύουν να θέσουν συγκεκριμένα ζητήματα στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, όλα όσα δηλαδή τους προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα.

Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι και ο μεγαλομέτοχος έχει να θέσει ζητήματα στους οπαδούς και όλα δείχνουν ότι θα συζητήσει και τη συγκεκριμένη περίπτωση Κάτσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: