Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Σαρρής: «Η Εθνική έχει ήδη επιτελέσει το καθήκον της»

Η Εθνική ομάδα έχει κάνει το… χρέος της με την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ και πλέον θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να το ευχαριστηθεί, δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής μετά την κλήρωση.

Σαρρής: «Η Εθνική έχει ήδη επιτελέσει το καθήκον της»
Υπερήφανος για την παρουσία της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αμέσως μετά την κλήρωση της Εθνικής για το Μουντιάλ, τονίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη κάνει το καθήκον του και από εδώ και στο εξής οι παίκτες πρέπει να απολαύσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

«Είμαστε υπερήφανοι για την Εθνική Ομάδα, που είναι παρούσα σε μια παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση και αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διατηρεί τη σταθερά ανοδική πορεία του μέσα στο διεθνή ανταγωνισμό. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν το παν για να διακριθούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και η ΕΠΟ θα είναι δίπλα τους, όπως πάντα, για να διαμορφώσει τις ιδανικότερες συνθήκες προετοιμασίας τους. Η ομάδα μας έχει επιτελέσει ήδη το καθήκον της που ήταν η πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στη διάρκεια της κλήρωσης δεν είχαμε αγωνία για τους προσεχείς αντιπάλους μας στην τελική φάση. Στόχος, βέβαια, είναι πλέον η πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά πρωτίστως μας ενδιαφέρει να απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές μας και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας», ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΕΠΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: