Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πρέπει να… παλέψει για την υπογραφή τους!!

Αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι ελεύθεροι και θα χρειαστεί να διαπραγματευτεί με τις ομάδες τους για να τους αποκτήσει, έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ.

Πρέπει να… παλέψει για την υπογραφή τους
Κανονικά συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα την βρει να αγωνίζεται στη Football League.

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες της «Ένωσης» κάνουν την απαραίτητη προεργασία, ώστε να είναι έτοιμοι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και να κλείσουν τους παίκτες που έχουν «τσεκάρει».

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί το ονόματα πολλών ποδοσφαιριστών, κυρίως από τη Σούπερ Λίγκα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι και θα μπορούσαν να ανεβάσουν αισθητά επίπεδο το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Στην ΑΕΚ, όμως, δεν εξετάζουν μόνο τους ελεύθερους παίκτες, αλλά και εκείνους που δεσμεύονται με συμβόλαιο και θα χρειαστεί να δοθεί ένα σημαντικό ποσό για την απόκτησή τους. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές, οι Λεονάρντο, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Γούτας, Κούρντι, Κούρος και Μπάλλας.

Αυτοί είναι μόνο από εκείνους που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου», όμως έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους.

Για παράδειγμα στην υπόθεση του Λεονάρντο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ενδέχεται να χρειαστεί ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ με 300.000 ευρώ για να γίνει η «δουλειά».

Αντίθετες περιπτώσεις είναι αυτές των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, ενώ για τον Γούτα έχει βρεθεί η φόρμουλα για να ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μόρα, βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του για να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: