Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πέκερμαν: «Ισορροπημένος ο όμιλος με Ελλάδα»

Ο προπονητής της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, δεν ενθουσιάστηκε με την κλήρωση που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με Ελλάδα, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία.

Πέκερμαν: «Ισορροπημένος ο όμιλος με Ελλάδα»
Η Κολομβία θεωρείται από τις ευνοημένες της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η κλήρωση με Ελλάδα, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία θεωρείται τουλάχιστον… βατή. Πάντως ο Χοσέ Πέκερμαν δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία.

«Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον αντιμετωπίσουμε με χαλαρότητα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα από την Ασία, μία από την Αφρική και μία από την Ευρώπη, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με πρώτο στόχο να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση στη δεύτερη φάση», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

«Είμαι χαρούμενος που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φτάσουμε στα τελικά και είμαι βέβαιος πως θα το απολαύσουν. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και να δώσουμε χαρά στους Κολομβιανούς», πρόσθεσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: