Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Η άμυνά μας μας κράτησε στο παιχνίδι»

Η άμυνα από τη μία και οι Γκιστ και Μπράμος στην επίθεση από την άλλη ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Παναθηναϊκό τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και μαζί την πρόκριση στο Τop 16.

Πεδουλάκης: «Η άμυνά μας μας κράτησε στο παιχνίδι»
Η καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που τους κράτησε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και που στο τέλος τους οδήγησε στη νίκη-πρόκριση, όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός των «πράσινων» μίλησε και για τους τραυματισμούς στην ομάδα του και ευχήθηκε να είναι μην είναι μεγάλο το διάστημα απουσίας του Ματσιούλις ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη διάρκεια του ματς και αποχώρησε από το παρκέ.

«Ήταν ένα ματς γεμάτο στρες, γιατί όπως ξέρατε κρινόταν ουσιαστικά ποιος θα πάει στην επόμενη φάση όπως είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες. Είχαμε προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μέσα από την άμυνα πήραμε τη νίκη. Είχαμε διάθεση, είχαμε ενέργεια αλλά όχι καθαρό μυαλό. Είχαμε να διατηρήσουμε τους δύο γκαρντ μέσα στο παιχνίδι στο τέλος και φτάσαμε στη νίκη χάρη στην άμυνά μας. Νομίζω ότι η άμυνά μας είναι αυτή που μας κράτησε στο παιχνίδι σε δύσκολες στιγμές, κρατούσαμε χαμηλά το σκορ και κερδίσαμε το παιχνίδι με τον Γκιστ και τον Μπράμος να ανεβαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και πρόσθεσε για τον τραυματισμό του Ματσιούλις: «Δεν έχουμε ακόμα γνώση του τι έπαθε».

Όσο για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των τραυματισμών; «Το μεγάλο πρόβλημα είναι στα γκαρντ. Ο Γιόνας είναι βασικό κομμάτι με πολύπλευρη δραστηριότητα. Ελπίζουμε να μην είναι μεγάλο το διάστημα. Ελπίζουμε να μην είναι θλάση. Τα γκαρντ δεν μπορούν να παίξουν συνεχόμενα παιχνίδια μόνοι τους. Τουλάχιστον στα παιχνίδια της Ευρώπης. Για τον Νίκο δεν έχουμε ακριβή διάγνωση, μίνιμουμ θα είναι εκτός ενάμιση μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: