Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σε συζητήσεις με Ριμπέιρο η Γιουνάιτεντ!

Σε επαφές με τους εκπροσώπους του Έβερτον Ριμπέιρο βρίσκεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σε συζητήσεις με Ριμπέιρο η Γιουνάιτεντ
Όπως αποκαλύπτει ο μάνατζερ του Έβερτον Ριμπέιρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον μέσο της Κρουζέιρο και συζητούν ήδη το ενδεχόμενο ο νεαρός άσος να φορέσει την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

«Ο Ριμπέιρο θα φύγει μόνο αν το θέλει η Κρουζέιρο. Η Γιουνάιτεντ τον θέλει και ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει ήδη μείνει εντυπωσιασμένος. Έχω ήδη πάει στην Αγγλία και μίλησα προσωπικά μαζί του» ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του 24χρονου Βραζιλιάνου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περσινή χρονιά βοήθησε με την παρουσία του την Κρουζέιρο να πάρει τον τίτλο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, αν οι πρωταθλητές Αγγλίας κινηθούν για την απόκτησή του νεαρού ποδοσφαιριστή θα χρειαστεί να καταβάλλουν τουλάχιστον 15 εκατ. λίρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: