Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ενδιαφέρον του Κλάουρε για Άρη!!

Στην αποκάλυψη ότι ο Μαρσέλο Κλάουρε είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Άρης προχωρά η SportDay.

Ενδιαφέρον του Κλάουρε για Άρη
Ο Μαρσέλο Κλάουρε φέρεται να ενδιαφέρεται για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Άρης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Πρόκειται για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στη Βολιβία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Μπολιβάρ και έχει στην κατοχή του μετοχές της «Brightstar», η οποία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος Κολοσσός έχει τουλάχιστον 50 παρακλάδια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης, η SportDay αναφέρει πως οι δικηγόροι του 43χρονου επιχειρηματία περιμένουν την επιστροφή του Γιώργου Σαρρή από την Βραζιλία για να ενεργοποιήσουν κι επίσημα τους μηχανισμούς της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως, εφόσον προχωρήσουν θετικά οι διαδικασίες και λάβουν το «Ο.Κ.» από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τότε η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα και θα υπάρξει αλλαγή και στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλονικέων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: