Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Βαριά κάκωση ο Σιόβας»

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα είναι βαριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

«Βαριά κάκωση ο Σιόβας»
(Photo: olympiacos.org)
Βαριά κάκωση είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα βάσει σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Σε αυτή όμως επισημαίνεται ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες όταν και θα μπορέσει να υπάρξει η ακριβής διάγνωση του προβλήματος στο δεξί πόδι του διεθνούς αμυντικού.

«Κατά τη σημερινή προπόνηση (Σάββατο), ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Σιόβας, υπέστη βαριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε ότι ο Σιόβας είχε τραυματιστεί σε μια προσπάθεια να κόψει έναν αντίπαλο στο οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης, δηλαδή, ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός.

Ωστόσο η ενημέρωση αυτή έρχεται να διευκρινίσει τα πράγματα, μεταφέροντας την αρχική εκτίμηση για βαριά κάκωση, ένας τραυματισμός -σαφώς- λιγότερο σοβαρός.

Οι γιατροί να υποβάλουν τον διεθνή αμυντικό σε μια σειρά από εξετάσεις μετά από λίγες ώρες όταν και θα έχει υποχωρήσει λίγο το πρήξιμο στην περιοχή και τα αποτελέσματα θα είναι ακριβή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: