Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δίδυμο Μαντούρο – Κάτσε!!

Ο Στέφενς το έχει αποφασίσει αλλά και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις το επιβάλουν! Το δίδυμο του Μαντούρο με τον Κάτσε θα το ξαναδούμε...

Δίδυμο Μαντούρο – Κάτσε!
Ο Στέφενς το έχει αποφασίσει αλλά και οι πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις το επιβάλουν… Το δίδυμο του Μαντούρο με τον Κάτσε στη μεσαία γραμμή το είδαμε για ένα διάστημα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο Κύπελλο και θα το δούμε και άλλες φορές μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Η συνεργασία των δύο άφησε καλές εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον «γηραιό».

Ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε πολλές κάθετες πάσες όταν μπήκε ο Κάτσε στο ματς και σε συνδυασμό με τη διάθεση του Μαντούρο να οργανώσει περισσότερο το παιχνίδι και να προσφέρει στον δημιουργικό τομέα, φτιάχνουν ένα δίδυμο αρκετά αξιόπιστο.

Ο Ολλανδός τεχνικός εκτιμά απεριόριστα τις αγωνιστικές ικανότητες του συμπατριώτη του, άλλωστε για τον λόγο αυτό εισηγήθηκε και την απόκτησή του.

Από την άλλη πλευρά ο Κάτσε απέδειξε ότι έχει στοιχεία στο παιχνίδι του τα οποία δεν τα έχουν οι άλλοι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούσε ο Στέφενς μέχρι και σήμερα.

Άλλο ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και το λαμβάνει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι τα πολλά παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο «Δικέφαλος», μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα δώσει σίγουρα 16 ακόμη παιχνίδια πρωταθλήματος, συν τα έξι ματς των πλέι οφ, τα δύο με την Μπενφίκα για το Γιουρόπα κι άλλα έξι παιχνίδια στο Κύπελλο, αν ο σύλλογος φθάσει μέχρι τον τελικό. Το άθροισμα αυτών (αν δεν πάει παρακάτω στην Ευρώπη) φτάνει στο Νο 30.

Πάνω σε αυτή τη βάση, αλλά και διότι ο Τζιόλης έχει κουραστεί με τα 28 παιχνίδια στα πόδια του όπως κι ο Λάζαρ με τα 25 (χωρίς να προσθέσουμε σε αυτά και τους αγώνες με τις εθνικές τους), οι επιλογές και το ροτέισον θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Θυμίζουμε ότι ο Κάτσε είναι μόλις 21 ετών και φέτος έπαιξε σε πέντε αγώνες, ενώ ο Μαντούρο μόνο σε έναν με τον ΠΑΟΚ και σε άλλον έναν με τη Σεβίλλη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: