Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Σεβασμός, όχι φόβος»

mixahlidhs
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό για τον κυριακάτικο (12/01) αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τόνισε πως ούτε ο Χάβος, ούτε ο ίδιος έχουν κρύψει τα συναισθήματα τους για τον Δικέφαλο.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης:
Για το αν το παιχνίδι της Τούμπας είναι ξεχωριστό γι’ αυτόν, τον Μάκη Χάβο και τον Πάρη Ζουμπούλη: “ Είναι ιδιαίτερα τα συναισθήματά μας, γιατί και οι τρεις έχουμε νιώσει πολλά στη Τούμπα και θετικά και αρνητικά. Φυσικά και συζητάμε για τον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε κρύψει ποτέ τα συναισθήματά μας για την ομάδα”.
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: “Είναι ένα δύσκολο εκτός έδραςματς. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα, με καλούς παίκτες και εμείς σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.
Για το ποδόσφαιρο που θα παίξει ο Παναιτωλικός στη Τούμπα: “Δεν ερχόμαστε για να χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Εύχομαι ο καλύτερος να πάρει αυτό που θα ζητήσει μέσα στο γήπεδο. Ο κ. Χάβος ποτέ δε παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο. Λατρεύει το επιθετικό, παρά το γεγονός ότι κάποιοι λένε πως η ομάδα λειτουργεί καλύτερα αμυντικά και όχι επιθετικά. Ως ποδοσφαιριστή ήταν αμυντικός, όμως  ποτέ δεν έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κλειστούν”.
Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση που έχει ο Παναιτωλικός εντός και εκτός έδρας: “Έχουμε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα ως ομάδα. Στην έδρας μας αποπνέουμε υγεία και δημιουργούμε θα έλεγα  μια ‘μικρή Τούμπα’. Δυστυχώς, στα εκτός έδρας ματς δεν έχουμε την ίδια εικόνα. Ελπίζω σύντομα να την αποκτήσουμε”.
Για τις πολλές ανατροπές που κάνει ο ΠΑΟΚ: “Είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ, που δεν εγκαταλείπει κανένα  παιχνίδι πριν σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος. Μ’ αυτό το σκεπτικό πρέπει να προχωρούν όλες οι ομάδες. Είναι θέμα νοοτροπίας και κουλτούρας το τι θα περάσεις στους ποδοσφαιριστές, πως θα αγωνίζονται και με ποιο τρόπο θα μάχονται μέχρι τέλους. Είναι έργο προπονητή, αλλά μετράει και η νοοτροπία και κουλτούρα των παικτών”.
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: “Περίμενα ένα καλύτερο ΠΑΟΚ, σε σχέση με τις δυνατότητες που έχει ως ομάδα. Το καλό είναι ότι ακόμα και τώρα, αν δεν κάνει πάντα καλά παιχνίδια, καταφέρνει και κερδίζει”.
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο: “Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Οι ομάδες δεν αγοράζονται και αυτό ισχύει παγκοσμίως. Οι ομάδες χτίζονται και η πρώτη προϋπόθεση είναι ο χρόνος, το πλάνο και οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι. Για να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών θέλει χρόνο και πολλή δουλειά. Όταν υπάρχουν προϋποθέσεις, στόχοι και δουλειά μπορείς να πετύχεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: