Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Λαμπρόπουλος: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Ως μία καλή ευκαιρία να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι χαρακτήρισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής στην οποία ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (12/1).

Λαμπρόπουλος: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»
Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Αιγινιακό (1-0) στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν στον Πανιώνιο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο στόπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό – στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας- είναι μία ευκαιρία να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι.

Ακόμη, ο Λαμπρόπουλος χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους», ωστόσο επισήμανε πως από τους ίδιους εξαρτάται το πώς θα εξελιχθεί το ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα απ' τον Αιγινιακό: «Μέσα στη χρονιά χρειάζεται να υπάρξουν τέτοια ματς για να μπορέσει να ξυπνήσει η ομάδα. Δεν έχουμε μπει καλά αγωνιστικά στο νέο έτος και ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να κερδίζουμε. Ο τρόπος που χάσαμε ήταν σκληρός και πλέον υπάρχει ανασύνταξη και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ πιο δύσκολο τώρα το ματς. Είχαμε κάνει ένα απ' τα καλύτερά μας παιχνίδια και μακάρι να επαναληφθεί για να χαρούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και από εμάς κρίνεται πως θα πάει το παιχνίδι. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Εάν παρουσιαστούμε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος ανέφερε: «Μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό είπα ότι αλλάζουμε νοοτροπία αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ήττα. Ήμουν ο πρώτος που στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι έφυγε ο Κύριος Παναγόπουλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και ελπίζω να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και να δυναμιτίζεται το κλίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: