Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Έρχεται για να… φύγει ο Ιμπραΐμ»

Επιμένουν στην Αγγλία πως ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο Σέλουκ στη SportDay. Αναμονή για Ραζάκ, εξελίξεις και για Μπακάκη.

«Έρχεται για να… φύγει ο Ιμπραΐμ»
Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν όλα τα μεταγραφικά σενάρια, όπως είναι αυτό του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Αγγλία, η μεταγραφή του 22χρονου μέσου προχωράει κανονικά και δεν αποκλείεται να «κλείσει» την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν διάφορα σενάρια για τον Ιβοριανό μέσο, την ώρα που οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προστεθεί άλλος ποδοσφαιριστής στο υπάρχον ρόστερ.

Το ένα θέλει τους Πειραιώτες να προχωρούν στην απόκτηση του διεθνούς άσου και να τον παραχωρούν εκ νέου ως δανεικό σε άλλη ομάδα και το άλλο προέρχεται από το Νησί, όπου υποστηρίζουν ότι θα δοθεί δανεικός από τους «πολίτες» σε κάποια άλλη ομάδα και θα τον παρακολουθούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας για το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Ντμίτρι Σέλουκ – που είναι μάνατζερ και του Γιάγια Τουρέ και πρότεινε τον Ιμπραΐμ – δεν ήθελε να πει πολλά πράγματα σε επικοινωνία που είχε μαζί του η SportDay. «Ολα είναι ανοιχτά, θα δούμε. Δεν είναι πάντως τόσο κοντά», είπε ο Ρώσος ατζέντης, ο οποίος επιβεβαίωσε πάντως ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Ο γνωστός ατζέντης έχει προτείνει και τον Αμντούλ Ραζάκ της Ανζί, με την εφημερίδα να υποστηρίζει ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη, αν και οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Ο Σέλουκ, από τη μεριά του, περιμένει εξελίξεις και γι' αυτόν κι αν τελικά προχωρήσει κάτι, θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική, θα πάει δηλαδή δανεικός σε άλλη ομάδα για να παρακολουθείται.

Τέλος, από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να προχωρά στην απόκτηση του Μιχάλ
η Μπακάκη εν όψει του καλοκαιριού.

Οι Πειραιώτες φέρονται να είναι σε επαφή με τον Παναιτωλικό, ώστε να πάρουν τον νεαρό δεξιό μπακ και ίσως σύντομα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Τάσο Αυλωνίτη, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η οριστική απόφαση για την ενσωμάτωσή του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: