Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στη Λεωφόρο»

Σίγουρος ότι ο Πανιώνιος έχει τις δυνατότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εμφανίστηκε ο Ευθύμης Κουλουχέρης.

«Μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στη Λεωφόρο»
Στο γεγονός ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο στάθηκε σε δηλώσεις του στη Nova ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Ευθύμης Κουλουχέρης.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε επίσης και στην ήττα της ομάδας του από τον Αιγινιακό λέγοντας, ότι αφού το παιχνίδι δεν ήταν νοκ-άουτ ήταν απλά ένα χαστούκι και πρέπει να τους γίνει μάθημα για τη συνέχεια.

Ωστόσο, ο 32χρονος πρώην παίκτης του Άρη, μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, τονίζοντας πως παρά το γεγονός πως δεν υπήρξε ενίσχυση, άπαντες προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι θέμα timing. Ο Παναθηναϊκός τότε ψαχνόταν αλλά έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα όλοι μπορούν να πάρουν παντού αποτέλεσμα. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα».

Για την ήττα απ' τον Αιγινιακό:

«Απ' τη στιγμή που δεν κρίθηκε η πρόκριση ήταν ένα χαστούκι αλλά πρέπει να μας γίνει μάθημα και να δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Σε τέτοια γήπεδα αν δεν παρουσιαστείς δυνατός έρχονται τέτοια αποτελέσματα κυρίως ψυχολογικά. Ο Πανιώνιος έχει πολλά προβλήματα φέτος, χωρίς να γίνουν μεταγραφές. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να δίνουμε την ψυχή μας και στο τέλος να γίνει το συνολικό ταμείο. Εμείς με τη δύναμη και το αγωνιστικό θράσος δείξαμε ότι κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει πριν αρχίσει».

Για το που πρέπει να «χτυπήσουν» τον Παναθηναϊκό για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα:

«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να έχει την κατοχή και ψάχνει να αναπτυχθεί ορθολογικά. Εμείς θέλουμε να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα και μέσα από τον σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό να βγάλουμε κάποιες επιθέσεις και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: