Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ζαχόρα στο Metropolis: «Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στην Τούμπα»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ντάριο Ζάχορα φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την χθεσινή εμφάνιση των «κυανόλευκων» απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα στάθηκε και στον φετινό μεγάλο στόχο της ομάδας.

Αναλυτικα:

Για την χθεσινή εμφάνιση του Ηρακλή:«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρία. Δεν τελείωσε τίποτα έχουμε ακόμα 90? μέσα στην Τούμπα, όπου εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Κρατάμε την καλή εμφάνιση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον επαναληπτικό της Τούμπας: «Πιστεύω πως στο δεύτερο παιχνίδι μπορούμε να πετύχουμε δύο γκολ και να προκριθούμε, αρκεί να παίξουμε όπως χθες, με το ίδιο πάθος, αρκεί όμως να μην ξεχάσουμε πως ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Στην συνέχεια ανέφερε:«Μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ τουλάχιστον χθες, αυτό είναι που μας στεναχωρεί. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάναμε μεγάλες φάσεις και ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε στο δεύτερο ημίχρονο. Μας στεναχωρεί πως δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε.»

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος έδειξε την πίστη του στην ομάδα, είμαι σίγουρος πως έμεινε ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κάναμε, αλλά επίσης ξέρω πως το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά, τον περίμενα πολύ καλύτερο, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη που δεν έπαιξε καλά δεν την έχουν οι παίκτες του, αλλά εμείς που με το πάθος μας και την δύναμη μας κλείσαμε όλους τους χώρους και κάναμε πολλές επιθέσεις. Εμείς χαλάσαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισα τον Κατσουράνη, ήταν δίπλα μου και με μάρκαρε, ένας πολύ καλός παίκτης με μεγάλη εμπειρία».

Τέλος στάθηκε στον φετινό μεγάλο στόχο του Ηρακλή: «Όχι απλά πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα, επιβάλλεται να ανεβάσουμε τον Ηρακλή. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο του να πάμε τον Ηρακλή εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: