Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ιορδανίδης στο Metropolis : «Χρειάζεται γρήγορους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Ιορδανίδης, για την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο χθεσινό ντέρμπι, αλλά και για την εικόνα του Δικέφαλου στο πρώτο μισό της σεζόν.
-Για το χθεσινό παιχνίδι είπε: «Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και χτύπησε το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε για ακόμα μια φορα το καλό του πρόσωπο.».
-Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι στην κατάσταση του θέλει ο Στέφενς. Με την εμπειρία του πήρε το χθεσινά παιχνίδι. Έχει καλό ρόστερ, όμως του λείπει η ταχύτητα και έχει πρόβλημα στην επίθεση. Δεν σκοράρει εύκολα καθώς ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Για να γίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ πρέπει να στοχεύει στην απόκτηση γρήγορων παικτών».
-Για Κάτσε και Μαντούρο ανέφερε: «Ο Κάτσε είναι πολύ καλός παίκτης, είναι μικρός και είναι και διεθνής. Πρέπει όμως αν θέλουν να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ να τον στηρίξει τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος. Ο Μαντούρο είναι αναμφίβολα παίκτης με τεράστια αξία και καριέρα. Χθες έδειξε κάποια από τα προσόντα του στο χρόνο που αγωνίστηκε. Βλέπει γήπεδο, έχει καλή μεταβίβαση, κινείται πολύ καλά στο χώρο. Θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα».
-Για Ηρακλή: «Πρέπει οι παίκτες του Ηρακλή να βρούνε κίνητρο και με μικρότερους αντιπάλους και να συνεχίσει η ομάδα να παίξει όπως έπαιξε χθες».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: