Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Περιζήτητος ο Γκέντσογλου!

Επίσημο ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες της Ιταλίας για την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου. Ο 23χρονος μέσος δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της Σαμπντόρια και είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός.

Περιζήτητος ο Γκέντσογλου
Μετά από μία γεμάτη περσινή σεζόν με τη Λιβόρνο, ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στη Σαμπντόρια ώστε να διεκδικήσει μία θέση στις πρώτες επιλογές του Ντέλιο Ρόσι. Ο Ιταλός τεχνικός υπολόγιζε στον πρώην αμυντικό χαφ της ΑΕΚ ωστόσο με την αλλαγή προπονητή τον περασμένο Νοέμβριο και την έλευση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τα δεδομένα άλλαξαν.

Έκτοτε, ο Σάββας Γκέντσογλου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και η πρώτη φορά που αγωνίστηκε με προπονητή τον Μιχαΐλοβιτς ήταν στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στη Ρόμα. Ο 23χρονος χαφ μπήκε αλλαγή και έπαιξε για 15΄ στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Κιέβο, Βαρέζε και άλλες

Τις τελευταίες ημέρες, ομάδες από τη Serie A, όπως η Κιέβο και αρκετές από τη Serie B (σ.σ. Βαρέζε, Λατίνα και Νοβάρα) ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γκέντσογλου με τη μορφή δανεισμού. Ο μέσος της Σαμπντόρια θα εξετάσει κάθε περίπτωση και θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη δυνατή προοπτική για τον ίδιο.

Εάν δεν βρει έναν σύλλογο που θα του εξασφαλίζει χρόνο συμμετοχής, τότε θα παραμείνει στην ομάδα της Γένοβας. Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, η Λιβόρνο είχε ζητήσει την αγορά του παίκτη, αλλά η απάντηση της Σαμπντόρια ήταν αρνητική. Το συμβόλαιο του Σάββα Γκέντσογλου λήγει το καλοκαίρι του 2016 και τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του μήνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: