Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

«’Τελικός’ το ματς με Ηλυσιακό»

Ο ΑΓΟΡ πάει στα Ιλίσια για να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό την Κυριακή στη 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και θέλει μόνο τη νίκη, σύμφωνα με τον Θανάση Γιαπλέ.

«’Τελικός’ το ματς με Ηλυσιακό»
Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως το ματς είναι «τελικός» για τους παίκτες του, ώστε να «ρεφάρουν» μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και στάθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Για εμάς, το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ηλυσιακό είναι "τελικός". Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, ώστε να σηματοδοτήσει μία καινούργια αρχή, όσον αφορά στους στόχους και στις βλέψεις της ομάδας για τη συνέχεια. Αυτό το παιχνίδι έρχεται μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, άλλες αναμενόμενες και άλλες όχι, και για αυτό τον λόγο αισθανόμαστε ότι χρωστάμε κάτι, πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς μας.

Εάν κοιτάξετε τη βαθμολογία, θα δείτε ότι ο έκτος με τον τελευταίο έχουν δύο νίκες διαφορά. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Ο Ηλυσιακός διαθέτει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του».

Ο Φάνης Κουμπούρας συμπλήρωσε πως: «Σίγουρα, ο στόχος της ομάδας μου απέναντι στον Ηλυσιακό είναι μόνο η νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, μετά από τέσσερις ήττες, για να ανεβούμε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Το να βρισκόμαστε στο μέσο της βαθμολογίας δεν είναι ο στόχος μας. Έχουμε μάθει να ζούμε σε καταστάσεις πίεσης και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε θετικά. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά όλη την εβδομάδα και νιώθουμε έτοιμοι. Ο Ηλυσιακός διαθέτει πολύ ποιοτικές μονάδες και, αν βρεθούν στη μέρα τους, μπορούν να σε "σκοτώσουν", όμως αν εμείς είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: