Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μπορμπόκης στο Metropolis: «Χρειάζεται πολλά ακόμα ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ηρακλή Στέφανος Μπορμπόκης.

-Για το χθεσινό παιχνίδι είπε: «Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Έβγαλε πάθος. Ο ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι λόγο εμπειρίας και Γλύκου».

-Για τον Γλύκο είπε: «Είναι σοβαρός και έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα. Το ατού του είναι ότι είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια, κάτι που το επιζητάν πλέον οι προπονητές».

-Για τον Μαντούρο και Κάτσε: « Δεν μπορώ να σχηματίσω εικόνα από 45 λεπτά. Σίγουρα ο Στέφενς τον ξέρει γι αυτό και τον έφερε ο ΠΑΟΚ. Θα βοηθήσει η παρουσία και των δύο. Θα πάρουν ανάσες και ο Λάζαρ με τον Τζίολη. Όμως, η ομάδα έχει δείξει ότι χρειάζεται στόπερ, αλλά και φορ. Πρέπει να υπάρχουν και άλλες λύσεις αν θέλουν ο ΠΑΟΚ να δείξει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

-Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: « Δεν μπορεί ακόμα ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να γίνει αυτό, δε γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ, πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Μαθαίνουν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα γίνουν και λάθη. Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει αποκτήσει μέταλλο και παλεύει τα όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, κάτι που δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια».

-Για Ηρακλή είπε: «Η ομάδα δείχνει άλλο πρόσωπο με τον Όγιος στον πάγκο. Έχει μείνει πίσω, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και μπορεί ακόμα και την πρώτη θέση. Να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: