Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Κολομπούρδας στο Metropolis: «Ο Γκαρσία έπραξε το σωστό»

Στο Αθλητικό Metropolis και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Νίκος Κολομπούρδας.
Για την περιπέτεια του στην Κύπρο και στον Εθνικό Άχνας: «Στη Κύπρο η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και κατά συνέπεια και το ποδόσφαιρο, είναι τεράστια. Οι παίκτες και στον Εθνικό ήταν απλήρωτοι με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα επιβίωσης και μην είναι το μυαλό τους 100% στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να δουλεύω κάτω από αυτές τις συνθήκες, γι αυτό αποχώρισα».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Δεν μου άρεσε χθες ο ΠΑΟΚ. Είχε πρόβλημα τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην αμυντική του λειτουργεία, αφού οι παίκτες του Ηρακλή έφευγαν συνέχεια στην κόντρα. Έχει όμως προσωπικότητα η ομάδα, έχει νοοτροπία νικητή και έτσι κατάφερε και πήρε ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήταν καλός. Περίμενα τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται καλύτερος φέτος, ,με βάση το ρόστερ του. Δεν έχει καλή εικόνα με την μπάλα στα πόδια»
Για την αποχώρηση του Γκαρσία: «Θεωρώ ότι ο Γκαρσία πήρε την σωστή απόφαση. Με την παρουσία του δημιουργούσε πρόβλημα στον σύλλογο και σίγουρα δεν το ήθελε αυτό. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει και πάλι στον ΠΑΟΚ και θα αναλάβει πόστο στην ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: