Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σε Σουάρες και Πελεγκρίνι τα βραβεία!!

Καλύτερος ποδοσφαιριστής για το μήνα Δεκέμβριο στην Premier League αναδείχτηκε ο Λουίς Σουάρες, ενώ το βραβείο του καλύτερου προπονητή πήγε στο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Σε Σουάρες και Πελεγκρίνι τα βραβεία
Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το Δεκέμβριο στο αγγλικό πρωτάθλημα πήρε ο επιθετικός της Λίβερπουλ Λουίς Σουάρες. Καλύτερος προπονητής στο «Νησί» για το μήνα που μας πέρασε ήταν ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Ο 26χρονος στράικερ των «κόκκινων» έστειλε την μπάλα δέκα φορές στα αντίπαλα δίχτυα στο διάστημα αυτό ξεπερνώντας τους Αλβάρο Νεγρέδο, Γιάγια Τουρέ και Βενσάν Κομπανί.

«Είναι τόσο σημαντικό όταν εργάζεσαι σκληρά στο γήπεδο και αναγνωρίζεται όταν κερδίζεις αυτό το βραβείο. Στο γήπεδο προσπαθώ πάντα να βοηθήσω την Λίβερπουλ», τόνισε αρχικά ο πρώτος σκόρερ της Premier League και πρόσθεσε: «Αν Λίβερπουλ συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο τότε θα μπορέσουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα».

Από την άλλη πλευρά ο Χιλιανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, σε επτά παιχνίδια που έγιναν για τον μήνα Δεκέμβριο στο αγγλικό πρωτάθλημα, οδήγησε την ομάδα του σε έξι νίκες και μια ισοπαλία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: