Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώνεται το «ψηστήρι»

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους Κινέζους για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα 70 εκατ. ευρώ αγγίζει η «κάβα» του προέδρου της ΚΑΕ!

Ολοκληρώνεται το «ψηστήρι»
Κανένα πρόβλημα δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής στο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσον αφορά την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, λόγω και της ρήτρας εμπιστευτικότητας που έχουν υπογράψει ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ με τον Γιάννη Αλαφούζο, φαίνεται πως οι επαφές του γνωστού επιχειρηματία με τους Κινέζους «συμπαίκτες» του βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει πως η απόφασή του είναι η ομάδα να κινηθεί με άξονα μία «κάβα» που αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ!

Για την ακρίβεια πρόκειται για 45 εκατ. ευρώ που αφορά στο άνοιγμα και 25 εκατ. ευρώ, τα οποία προορίζονται για την άμεση ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως και να’ χει, το σύνολο του συγκεκριμένου ποσού δεν είναι απαραίτητο να διατεθεί από την πρώτη χρονιά της εμπλοκής του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ, όμως εκείνος φέρεται να θεωρεί απαραίτητο να τεθεί στην άκρη (δίκην «κάβας») ως αφετηρία για την ενασχόλησή του με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κινείται υπό άκρα μυστικότητα, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τους Κινέζους για να γυρίσει σελίδα η ομάδα με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: