Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Διευκρινήσεις από Εργοτέλη!!

Διευκρινήσεις από ΕργοτέληΤους λόγους για τους οποίους η ΠΑΕ Εργοτέλης οδηγήθηκε στην απόφαση να εκδώσει ανακοίνωση την επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο διευκρινίζουν σε νέα τους ανακοίνωση οι Κρητικοί.

Η ανακοίνωση

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση σε συνέχεια του αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ επιθυμεί να διευκρινίσει ότι:

1. Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Διοίκηση και τα όργανα της ΕΠΟ.

2. Η προηγούμενη ανακοίνωσή μας δεν είχε σκοπό να πλήξει την ΕΠΟ ή την ΚΕΔ, αλλά να καταδικάσει την συμπεριφορά συγκεκριμένων προσώπων - τα οποία προς αποφυγή εντάσεων δεν θέλαμε και εξακολουθούμε να μη θέλουμε να κατονομάσουμε - η οποία δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και απορίες.

3. Η συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα μετά τον αγώνα ήταν η αιτία χρήσης βιαστικής και μη σωστής διατύπωσης της ανακοίνωσης μας και της έδωσε τελείως διαφορετική χροιά.

4. Αντιλαμβανόμαστε και αποδεχόμαστε πλήρως την υποχρέωση να μην σχολιάζουμε τη διαιτησία, αλλά δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί πλέον η απογοήτευση και η πίκρα που νιώθει ο κάθε φίλαθλος του ΕΡΓΟΤΕΛΗ από συνεχείς αποφάσεις που είναι μονομερώς λανθασμένες για την ομάδα μας.

5. Όταν αυτή η πικρία συνδυάστηκε με την απαράδεκτη συμπεριφορά προσώπου που δεν έχει άμεσα σχέση με τη διαιτησία, αλλά λόγω αξιώματος σίγουρα δίνει λαβή για την καλλιέργεια ποικίλων, και όχι θετικών, ερμηνειών, το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούμε κατηγορούμενοι.

6. Δικό μας κίνητρο ήταν και παραμένει αφενός η τήρηση των κανόνων και της ισονομίας από όλους και για όλους, καθώς και η εξαφάνιση των όποιων σκιών, και αφετέρου η προσπάθεια να σηματοδοτήσουμε την ανάγκη να εντοπισθούν και να αντιμετωπισθούν οι όποιες λανθασμένες αποφάσεις έχουν ληφθεί σε βάρος της ομάδας μας.

7. Ευελπιστούμε ότι η σημερινή ορθότερη διατύπωση του προβληματισμού μας βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: