Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Τέτοιο δίδυμο δεν είχε ούτε ο πολυμετοχικός!!

Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός έφτιαξε σούπερ δίδυμο στην επίθεση. Δίδυμο που δεν το είχε ούτε τη χρονιά του νταμπλ. Τα χρήματα δεν περισσεύουν στον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στη διοίκηση και τους υπεύθυνους των μεταγραφών, να δημιουργήσουν μία πολύ καλή γραμμή κρούσης. Τόσο με τους Μπεργκ και Φιγκερόα αρχικά, όσο και -κυρίως- τώρα με τον Μπεργκ και τον Πέτριτς, οι ''πράσινοι'' διαθέτουν ένα πολύ δυνατό επιθετικό δίδυμο. Δύο σέντερ φορ που είναι διψασμένοι να διακριθούν με τη φανέλα της ομάδας -ο Σουηδός ήδη το κάνει- και να βοηθήσουν το ''τριφύλλι'' να φτάσει στους στόχους του.
Με τον Πέτριτς, μάλιστα, να βλέπει μέσω του Παναθηναϊκού το σκαλοπάτι που μπορεί να τον οδηγήσει ξανά στην εθνική ομάδα της Κροατίας και, φυσικά, στα γήπεδα της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Διψασμένος ήρθε στην Ελλάδα ο Κροάτης δηλαδή, κι όχι για να βγάλει σύνταξη. Κι αυτό αποτελεί ένα ακόμα επιχείρημα ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο, που θα αναγκάσει τον Γιάννη Αναστασίου να αφήσει οριστικά πίσω του το ολλανδικό 4-3-3 και να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε σύστημα με δύο επιθετικούς.
Και κάτι τελευταίο: Μπεργκ και Πέτριτς, ακόμα κι αν δεν βρεθούν ποτέ στη φόρμα που είχαν στο Αμβούργο, το ''τριφύλλι'' δεν είχε στο ρόστερ του ούτε την εποχή της πολυμετοχικότητας. Που ναι μεν υπήρχε ο Σισέ στην ομάδα, αλλά δεύτερος αξιόλογος επιθετικός στο επίπεδο του Γάλλου, δεν υπήρχε στο ρόστερ. Τώρα οι ''πράσινοι'' διαθέτουν δύο πολύ καλούς επιθετικούς, σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή για τον σύλλογο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Χωρίς να υπάρχει η διάθεση να βγάλουμε συμπεράσματα πριν δούμε τους Μπεργκ και Πέτριτς μαζί στο γήπεδο, φαίνεται πως στο ''τριφύλλι'' τα έχουν καταφέρει καλά στη στελέχωση της γραμμής κρούσης.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: