Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Τρέχουν» για να προλάβουν!

Δύο είναι οι τρόποι για να μπορέσει ο Άρης να βγει από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί, αφού έπαψε να ισχύει η φορολογική ενημερότητα που είχε η ΠΑΕ για να εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων.

«Τρέχουν» για να προλάβουν
Αγωνία επικρατεί στον Άρη για τον αν μπορεί ο Σούλης Παπαδόπουλος να υπολογίζει τις τέσσερις μεταγραφές που υπήρξαν αυτές τις μέρες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Η φορολογική ενημερότητα της «κίτρινης» ΠΑΕ, η οποία έληγε στις 15 του μήνα, έπαψε να ισχύει από τη στιγμή που απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής του συλλόγου στο άρθρο 99, ενώ παύει να ισχύει και η συγκατάθεση του Δημοσίου για τη ρύθμιση των χρεών.

Η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας αποκαλύφθηκε χθες από την ΕΠΟ, η οποία δεν μπορούσε να εκδώσει τα δελτία των Μπουγαΐδη, Βλάχου, Κουσίδη και Γουναρίδη, και δεν τη γνώριζε κανένας στον Αρη!

Πλέον, σύμφωνα με την SportDay, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο τρόπους για να βγουν από το αδιέξοδο.

Είτε με την καταβολή κάποιου ποσού, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα, εκτός κι αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα καλύψει το ποσό που απαιτήσει η Εφορία για να εκδώσει ενημερότητα.

Ο άλλος είναι να λάβει εκ νέου η ΠΑΕ από το Πρωτοδικείο προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές της, μέχρι την εκδίκαση της νέας αίτησης για υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, η οποία κατατέθηκε χθες. Σε αυτή την περίπτωση η ΦΑΕ θα μπορεί να εκδώσει ενημερότητα.

Εν τω μεταξύ, οι νομικοί του Αρη κατέθεσαν χθες νέα αίτηση για υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, με άμεσο στόχο την προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές.

Η απόφαση για την προστασία της ΠΑΕ αναμένεται (στην καλύτερη περίπτωση) τη Δευτέρα και (στη χειρότερη) την Τρίτη. Η προσωρινή διαταγή εξυπηρετεί, εκτός από την εγγραφή των μεταγραφών στο μητρώο της ΕΠΟ, και τη μάχη που έχει να δώσει η ΠΑΕ την ερχόμενη Τρίτη, με εννιά πρώην παίκτες και πιστωτές της που ζητούν αφαίρεση βαθμών.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: