Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Όλοι μαζί για την γιορτή του βόλεϊ!

Τα οργανωτικά θέματα για την διεξαγωγή του φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» συζήτησαν ΑΕΚ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Σύρου και Λαμία δέκα μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Όλοι μαζί για την γιορτή του βόλεϊ
Σύσκεψη για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» πραγματοποίησαν στα γραφεία της ΕΣΑΠ εκπρόσωποι των τεσσάρων σωματέιων που συμμετέχουν.

Ο διοργανωτής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι ΑΕΚ, Φοίνικας Σύρου και Λαμία κατέθεσαν ιδέες για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού βόλεϊ, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με τους Νίκο Νεγιάννη, Αλέκο Παρασκευόπουλο εκ μέρους του Εθνικού, με τον Γιάννη Μακρή εκ μέρους της ΑΕΚ, μέσω Skype από τη Σύρο με τον Κώστα Νικολούζο από τον Α.Ο.Φοίνικα και στελέχη της ΕΣΑΠ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν έχουν να κάνουν με τα εισιτήρια, τα μέτρα ασφαλείας, τη διαμονή των ομάδων και των φιλάθλων, καθώς με την προβολή της διοργάνωσης, με τους εκπροσώπους των ομάδων να δεσμεύονται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της γιορτής.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:

Ενεργή συνεργασία Εθνικού, ΑΕΚ, Φοίνικα και Λαμίας σε συντονισμό με την ΕΣΑΠ για οργανωτικά θέματα.

Πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής θα είναι ο Βασίλης Αντωνούλης και μέλη εκπρόσωποι των ομάδων και της ΕΣΑΠ.

Ο Εθνικός θα πάρει το 80% των εισιτηρίων, η ΑΕΚ το 20% και ο Φοίνικας με τη Λαμία από 5%, ενώ θα εκδοθεί ενιαίο εισιτήριο και για τους τρεις αγώνες.

Κάθε σωματείο θα πάρει από 7 προσκλήσεις.

Σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση θα υπάρξει ονομαστική λίστα για τους κατόχους των εισιτηρίων.

Σε δηλώσεις τους σχετικά με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε οι εκπρόσωποι του διοργανωτή Εθνικού ανέφεραν:
«Το γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης έχει φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλους αγώνες και μάλιστα με τους οπαδούς των ομάδων να κάθονται μαζί όπως έγινε και πέρυσι στο Βραχάτι αλλά και πριν δύο χρόνια στη Σύρο. Δουλεύουμε πυρετωδώς για να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο και μεγάλο για το άθλημα και περιμένουμε τις αποστολές των ομάδων αλλά και τους επισκέπτες για να δούμε ωραίο βόλεϊ και να χειροκροτήσουμε τους κορυφαίους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: