Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δεν του αρκεί η νίκη…!

Τη νίκη με την οποία θα σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα κυνηγήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή, όμως αυτή δεν θα είναι αρκετή για τους «ασπρόμαυρους».

Δεν του αρκεί η νίκη…
Μόνο διαδικαστικό χαρακτήρα δεν έχει το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή για τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας (17:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θέλει μόνο τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον «Γηραιό» για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στόχος της ομάδας του Χουμπ Στέφενς είναι να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις μετά τους αγώνες με Ξάνθη, Ηρακλή και Παναιτωλικό.

Με μία νίκη και καλή εμφάνιση δεν λύνονται τα προβλήματα των «ασπρόμαυρων», όμως μόνο με νικηφόρα αποτελέσματα θα επιστρέψει η ηρεμία εντός και εκτός των αποδυτηρίων.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ολλανδός προπονητής έχει κάποιες εκπλήξει για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μαντούρ και ο Κάτσε, ο οποίος θα αγωνιστεί μετά από πάρα πολύ καιρός ως βασικός στην Τούμπα, με τον Μάρτενς σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής θα παίξουν οι Λούκας και Στοχ, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε και Βούκιτς. Εκτός έμειναν οι Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Λάζαρ, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Πόζογλου, Χακόμπο και Λόπεθ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: