Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ξέσπασμα Δαμανάκη!

damanakis
Την πεποίθηση του ότι πολλοί από τους τωρινούς παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα περνούσαν παλιότερα ούτε έξω από την Τούμπα εξέφρασε σε ένα ξέσπασμα του ο Γιάννης Δαμαναάκης στον Arena FM 89,4
Ο Γιάννης Δαμανάκης βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην σημερινή ομάδα που χτίζεται αλλά και σε ιστορίες του παρελθόντος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την καλή απόδοση που είχε πάντα με τον Ηρακλή: «Δεν έχει να κάνει, ο ΠΑΟΚ τότε είχε φοβερή ομάδα, ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλον. Τα θυμάμαι όλα από τότε, ήμασταν και εμείς καλοί αλλά και ο Ηρακλής ήταν πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα με Χατζηπαναγή και πολλούς ακόμα».
Για τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά, ξέρω τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και είναι ανυπόμονοι, ο Σαββίδης έφτιαξε το γήπεδο και … αυτοί που φτιάχνουν την ομάδα πρέπει να γίνει με το χέρι στην καρδιά και όχι με συμπάθειες. Είναι ένας άνθρωπος που βάζει λεφτά από ότι ακούω και βλέπω. Με τον Πανιώνιο το φοβούμουνα το παιχνίδι, ήταν μια ομάδα που πάντα μας δημιουργούσε προβλήματα, ειδικότερα στην Νέα Σμύρνη.
Πλέον υπάρχει το οικονομικό και ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτιάξει δυνατή ομάδα. Πρέπει να βρεθούν άτομα με γνώσεις και να γίνουν σωστές μεταγραφές. Και τώρα γίνανε κάποιες μεταγραφές οι οποίες δεν ξέρω αν είναι για τον ΠΑΟΚ . Θα μπορούσες να βρεις αυτούς τους παίκτες σε οποιαδήποτε ομάδα.
Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ εγώ το 75-76 τότε που πραγματικά είχαμε μια τεράστια ομάδα, οι παίκτες που είναι τώρα, πολλοί από αυτούς, δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο. Αγαπάω την ομάδα και ζω με αυτή την ομάδα, αλλά δυστυχώς πολύ από αυτούς τους ποδοσφαιριστές δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Μόλις μπήκα στην Τούμπα πρώτη φορά, παίζαμε ένα φιλικό με τον Άρη και βγήκα έξω, βλέπω το γήπεδο γεμάτο και πήγα να φύγω. Φοβήθηκα, και μου λέει ο Κούδας που πας ρε χωριάτη. Αυτό ακριβώς ειπώθηκα. Εγώ πραγματικά τρόμαξα πάρα πολύ όταν είδα 50.000 κόσμο. Όταν είχα έρθει ντρεπόμουνα να τους βλέπω, δεν τους πλησίαζα, στην Γερμανία, στην πρώτη προετοιμασία που πήγα,18 μέρες δεν πάτησα στο εστιατόριο. Γύρισα πίσω στη Θεσσαλονίκη 12 κιλά λιγότερα. Αλλά δούλεψα πολύ και έγινα αυτός που έγινα.
 Πρέπει οι παίκτες να αγαπάνε την ομάδα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ζωή, μια ιδέα, πρέπει πρώτα από όλα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να μην τα κάνεις όλα για τα λεφτά.».
Για την διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό : «Υπάρχει μεγάλη διαφορά, σε όλες τις θέσεις, το υλικό του Ολυμπιακού είναι πολύ καλύτερο».
Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Μεγάλη μου αγάπη ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τους δίνω την αγάπη μου, για μένα η ομάδα ήταν όλη μου η ζωή».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: